Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5622 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Verplicht thuisblijven? Dit kan je in jouw huis en tuin doen!

Verplicht thuisblijven? Dit kan je in jouw huis en tuin doen!

Sinds de uitbraak van het coronavirus zitten we meer thuis dan ooit tevoren. Alle horeca is gesloten, vluchten zijn geannuleerd en winkels worden ook liever vermeden. Het advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te blijven is er niet voor niets, dus het is ook zeer belangrijk dat we ons hier allemaal aan houden. Maar hoe dat je dat, zonder je te vervelen? Wij geven je graag tips over leuke klusjes in én rondom het huis!

1. Houd een grote schoonmaak

OpruimenHoe fijn is het als jouw huis écht eens goed opgeruimd is? Beoordeel kritisch of alles wat achter de luiken verstopt zit of op zolder staat nog gebruikt gaat worden. Ga er vervolgens met een stofdoek en stofzuiger achteraan zodat alles lekker schoon wordt. Het is misschien niet de allerleukste klus, maar een goed gevoel zal het je zeker geven!

2. Geef je ‘vergeten’ meubels een nieuw leven

Vergeten meubelsVind je tijdens het opruimen een leuk vergeten meubeltje? Kijk of je hem kan pimpen met een van onze meubelpootjes. Zo kun je net als Wendy Wouters van @grijswitwonen een traditioneel meubel een moderne uitstraling geven door de poten te vervangen.

3. Ga lekker naar buiten en knap jouw tuin of balkon op

BuitenDe zon laat zichzelf al goed zien en het ziet ernaar uit dat het een prachtig voorjaar gaat worden. Heb je het geluk dat je heerlijk naar buiten kan omdat je beschikt over een tuin of balkon? Dan is nu het moment om de tuin of het balkon ook aan te pakken! Wist je dat je ook tuinmeubelen heel eenvoudig een andere uitstraling kan geven door onze meubelpoten? Zo is bijvoorbeeld onderstaande stalen meubelpoot prima geschikt voor buiten, omdat het beschikt over een poedercoating. Uiteraard kan je ook kiezen voor houten meubelpoten, mits je deze even in de buitenlak zet. Benieuwd welke meubelpoten geschikt zijn voor buiten? Neem contact met ons op!

4. Blijf positief en inspireer elkaar

PositiefDeze situatie is ontzettend vervelend en raakt heel Nederland. Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Laten we daarom in deze periode extra lief zijn voor elkaar en elkaar inspireren. Heb jij een goede tip, zojuist een leuk project afgerond of heb je een motiverende quote? Deel het en zorg dat we met z’n allen het beste uit deze situatie kunnen halen. Vergeet ook niet @Meubelpootjes.nl te taggen zodat wij het ook kunnen delen!