Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5568 klantenbeoordelingen (9.4)

Wij staan achter onze producten. We zijn ervan overtuigd dat wij alleen betrouwbare meubelpoten, tafelpoten en toebehoren verkopen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de producten die je van ons hebt ontvangen, dan kun je rekenen op een uitstekende service en klachtenafhandeling

Garantie op meubel- en tafelpoten

  • Je krijgt standaard tenminste 2 jaar garantie op alle artikelen die je bij ons koopt.
  • Je krijgt snel een beoordeling van je garantieaanvraag
  • Indien je klacht gegrond wordt bevonden krijg je zeer snel een nieuw artikel geleverd.
  • Wij betalen je verzendkosten netjes terug zodat je geen extra kosten hoeft te maken.

Meubelpootjes.be, marktleider op het gebied van meubelpootjes en tafelpoten

Wij zijn marktleider in meubel- en tafelpoten. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan bedrijven zoals woonwinkels, horecagelegenheden en detailhandel. Onze positie in de markt is niet komen aanwaaien. Sinds 2008 werkt ons team hard aan ons uitgebreide en kwalitatieve productassortiment. Deze wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe meubelpootjes die voldoen aan de laatste trends op het gebied van wonen en interieurstyling.

Naast onze focus op het productassortiment, heeft onze servicegerichte instelling ons groot gemaakt. Je kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om onze goede naam eer aan te doen. Oftewel: we zorgen graag dat jij helemaal tevreden bent met je bestelling bij Meubelpootjes.be.

Meubelpoten en tafelpoten groothandel

Omdat wij slim en groot inkopen kunnen we leveren tegen groothandelsprijzen. Hiervan profiteren onze particuliere klanten, maar ook zakelijke klanten kopen hun meubelpoten tegen zeer scherpe prijzen in. Wist je trouwens dat je ook voor al je maatwerk bij ons aan het juiste adres bent? Neem hiervoor contact met ons op. Vaak al geleverd binnen 2 tot 3 weken

We hebben alles. Toch niet? Dan gaan we voor je zoeken!

Wij werken dagelijks aan de uitbreiding en optimalisatie van ons productassortiment. We hebben alle soorten en maten tafel- en meubelpoten op voorraad. Toch kan het gebeuren dat je iets zoekt wat wij niet direct kunnen leveren. Neem in zo'n geval dan gerust contact met ons op. We gaan graag voor je op zoek naar die ene, perfecte meubelpoot!